Opening winkelplein winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

0

Op zaterdag 22 en zondag 23 november wordt het winkelplein van winkelcentrum Hoge Vucht feestelijk geopend. De afgelopen maanden is het plein grondig aangepakt waarbij het oude tentdak is vervangen door een nieuw stedelijk dak en de inrichting van het plein is vernieuwd.

Zaterdag zal wethouder Bob Bergkamp om 15.00 uur de officiële handeling voor de opening verrichten. Met deze feestelijke opening wordt de verbouwingsperiode afgesloten. Ingrid Heuts, asset manager bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is tevreden over het traject: “De verbouwing is voorspoedig en volgens planning verlopen. We hebben de hinder voor het winkelend publiek tot een minimum weten te beperken. Het weer was ons ook gunstig gezind met name in de periode dat het oude tentdak verwijderd was en het nieuwe dak geplaatst werd. De zon schijnt nu weer in het winkelcentrum waardoor de ambiance zichtbaar verbeterd is, een welkome revitalisatie.”

Het gehele weekend vinden tussen 12.00 en 17.00 uur allerlei feestelijke activiteiten plaats. Zo treedt een keur aan artiesten op (o.a. Corry Konings, John West en René Schuurmans), zijn er diverse kinderattracties waaronder een springkussen, diverse leuke winkeliersacties, brengt Sinterklaas en zijn gevolg een bezoekje en komt er een goochelaar.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht is gelegen in Breda, Moerwijk 14. Met meer dan 60 winkels is het aanbod compleet en voorziet het winkelcentrum zowel in de dagelijkse boodschappen als ook het uitgebreide winkelen. De ruime parkeervoorziening is gratis toegankelijk.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2014/11/opening-winkelplein-winkelcentrum-hoge-vucht-in-breda/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?