Zuidtoren in Hoofddorp bijna volledig verhuurd

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance bv heeft recentelijk huuroverenkomsten langjarig verlengd en een nieuwe overeenkomst afgesloten in de Zuidtoren in Hoofddorp. In totaal gaat het om circa 2.450 m² kantoorruimte. Hiermee is de Zuidtoren voor ruim 90% verhuurd.

METRO Cash & Carry heeft onlangs haar intrek genomen op de tiende verdieping. Het bedrijf is onderdeel van de METRO Group en heeft Makro en Metro Cash & Carry winkels op ruim zeshonderd plaatsen in 33 landen. SHV Energy, Yusen Logistics en Timex Group verlengden hun huurovereenkomst in de Zuidtoren.

Doorslaggevend voor huurders in de Zuidtoren zijn onder andere de hoogwaardige uitstraling van het gebouw en de zeer goede bereikbaarheid door de stationslocatie. Ook de aanwezige faciliteiten, waaronder een servicedesk, huismeester, koffiebar, restaurant, vergaderruimten en huurautoservice maken dit complex aantrekkelijk. Door de vernieuwde afrit van de A4 fungeert de Taurusavenue, waaraan de Zuidtoren is gelegen, als de centrale aanrijroute voor het kantorengebied in Hoofddorp.

In de Zuidtoren is nog circa 1.380 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

De transactie met METRO en de huurverlenging van SHV Energy werden door NL Real Estate begeleid, de huurverlenging van Timex Group door Cushman & Wakefield en de huurverlenging van Yusen Logistics door JLL. Syntrus Achmea Real Estate & Finance bv werd geadviseerd door CBRE, JLL en DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/zuidtoren-in-hoofddorp-bijna-volledig-verhuurd

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?