Stichting Spoorwegpensioenfonds verhuurt grootschalig distributiecentrum

0

Het distributiecentrum aan de Transitoweg 5 in Moerdijk, met een oppervlakte van 42.910 m2, is recentelijk volledig verhuurd. Daarnaast werd ook het distributiecentrum aan de Oostelijke Randweg 30 in Moerdijk geheel verhuurd. Dit centrum heeft een oppervlakte van 12.326 m2 en is net als het complex aan de Transitoweg 5 eigendom van Stichting Spoorwegpensioenfonds.

De objecten werden verhuurd aan OWIM GmbH & Co KG. Het bedrijf is actief op het gebied van handel in- en verkoop van non-food producten voor de consumentenmarkt. Beide distributiecentra worden gebruikt voor de op- en overslag van non-food producten voor de Europese markt. De logistieke operatie wordt uitgevoerd door Koolwijk Logistics.

De verhuurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/stichting-spoorwegpensioenfonds-verhuurt-grootschalig-distributiecentrum

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?