a.s.r. vastgoed vermogensbeheer verlengt 12 huurovereenkomsten in Luifelbaan, Leiden

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft de afgelopen periode namens het ASR Dutch Prime Retail Fund twaalf huurovereenkomsten verlengd met winkeliers in winkelcentrum Luifelbaan in Leiden. Daarmee is het deel van het winkelcentrum dat in eigendom is van het ASR Dutch Prime Retail Fund volledig verhuurd.

De huurovereenkomsten met Etos 363m2, Blokker 705m2, Bart Smit 368m2, Zeeman 192m2, Shoeby 200m2, Nelson Schoenen 227m2 en Vork Cafetaria’s 112m2, Fotiek van der Horst 126m2, Hakky schoenmakerij 45m2, kapperszaak C’est Beau 101m2, Indisch- Surinaams & Chinees eetrestaurant A-One 88m2 en de apotheek Luifelbaan 264m2 zijn verlengd.

De verhuurtransacties zijn tot stand gekomen in samenwerking met Bilfinger real estate die tevens het vastgoedmanagement van het winkelcentrum voert.

Winkelcentrum Luifelbaan
Winkelcentrum Luifelbaan is na de binnenstad het grootste winkelgebied in Leiden met een sterk regionale functie. Het winkelcentrum bestaat uit een nieuw ontwikkeld en bestaand gedeelte. Het nieuwe deel is eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het totale winkelcentrum bestaat uit 67 winkels met een totale oppervlakte van circa 13.000 m2.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2014/11/asr-vastgoed-vermogensbeheer-verlengt-12-huurovereenkomsten-in-winkelcentrum-luifelbaan-in-leiden/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?