Nieuw BOG-portal voor Haaglanden

0

Nieuw BOG-portal www.boghaaglanden.nl, het BOG-platform voor Haaglanden.

In één oogopslag het aanbod van vier bedrijfsmakelaars in de regio Haaglanden, informatieve artikelen en de mogelijkheid om interessante objecten gemakkelijk te delen via social media. Dat is in een paar woorden wat de recent gelanceerde portal van het BOG Magazine te bieden heeft.

Als aanvulling op het BOG Magazine is www.boghaaglanden.nl ontwikkeld en in de markt gezet. Het is een responsive website, men kan de website goed bekijken op de tablet, smartphone of website. Met deze portal hebben vier bedrijfsmakelaars uit Haaglanden hun krachten op een unieke manier gebundeld en er bewust voor gekozen om op zoveel mogelijk manieren hun aanbod te presenteren.

Hotspot
De portal is een platform waar ondernemers een passende kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkel in Haaglanden kunnen vinden. Ze vinden er een helder overzicht van het aanbod, waarbij in het oog springende projecten nog eens extra worden toegelicht in onderhoudende interviews en reportages. Daarnaast kunnen ze snel kennismaken met de bedrijfsmakelaars. Kortom, makelaars die net even een stapje verder gaan en wat extra’s bieden.

Uiteraard is social media gekoppeld aan deze portal en kun je met een druk op de knop een afspraak maken om een pand te bezichtigen.

Nu de portal is gelanceerd, zullen de bedenkers ervan zeker niet rustig achterover gaan leunen. Zij blijven zoeken naar verbeteringen.

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?