NSI trading update Q3 2014

0

Johan Buijs, CEO van NSI:
“Onze actieve asset management strategie is gericht op creëren van waarde door de bezettingsgraad en de huuropbrengsten te verhogen, om zodoende de waarde van de portefeuille te verhogen. In onze Nederlandse kantorenportefeuille zijn we succesvol met ons flexibele full service concept HNK. HNK groeit op kwartaalbasis met dubbele cijfers, in een markt die over het geheel genomen negatieve groei laat zien, bij significant hogere huurniveaus dan het gemiddelde in de markt. HNK is een erkend merk geworden waar huurders en potentiele huurders actief naar vragen als hun geprefereerde huisvestingslocatie. Voorbeelden hiervan zijn de vraag-gestuurd HNK’s in Ede en Den Bosch. Ook de herontwikkeling in winkelcentrum Zuidplein laat duidelijk zien dat onze value-add strategie haar vruchten afwerpt. De samenwerking tussen onze commerciële en technische teams resulteerde in een slim en efficiënt herontwikkelingsplan. Hierdoor is de bezettingsgraad verbeterd van 70% naar nagenoeg 100% en hebben we sterke nieuwe huurders mogen verwelkomen die het profiel van het winkelcentrum en de bezoekersstroom zullen verhogen. De markt begrijpen en in staat zijn dat te vertalen naar het juiste aanbod; dat is hoe NSI haar performance zal blijven verbeteren.”

Lees de trading update Q3 2014.

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/277/title/trading-update-q3-2014

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?