Novio Tech Campus moet nu al uitbreiden

0

Novio Tech Campus in Nijmegen dijt uit. Krap een jaar na de ingebruikneming van hoofdgebouw M heeft eigenaar Kadans al besloten nog een gebouw, pal achter FiftyTwo Degrees, aan te kopen van NXP en dat toe te voegen aan de technische campus.

Het is een oud, overbodig geworden gebouw van NXP. Hier is plaats voor allerlei technische bedrijven die niet de clean rooms en geavanceerde laboratoria van hoofdgebouw M nodig hebben, maar toch een technische en kennisintensieve omgeving willen. Het wordt wederom een bedrijfsverzamelgebouw.

Hotspot
De Nijmeegse wethouder Turgay Tankir van Economische Zaken is ervan overtuigd dat Novio Tech Campus zal uitgroeien tot een hotspot van de Nijmeegse economie. “Het is een goed teken dat die gebouwen zo snel vollopen.”

 

http://www.kadansvastgoed.nl/nl/nieuws/novio-tech-campus-moet-nu-al-uitbreiden.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?