Frits van Dongen treedt terug als Rijksbouwmeester

0

Frits van Dongen treedt na ruim 3,5 jaar terug als Rijksbouwmeester. Hij wil de komende periode meer ruimte hebben voor activiteiten vanuit zijn architectenbureau van Dongen-Koschuch en daarbij ook vrijelijk samenwerkingsrelaties aangaan met grote bouwpartijen.

Het bureau van Dongen-Koschuch heeft een grote portefeuille aan diverse ontwerpopdrachten. Om mogelijke belangenverstrengeling van die opdrachten met zijn rol als Rijksbouwmeester te voorkomen, is in goed overleg met minister Blok (Wonen en Rijksdienst) besloten dat Frits van Dongen zijn activiteiten als Rijksbouwmeester per 14 november 2014 beëindigt. Hij zal nog enkele maanden aan het Rijksvastgoedbedrijf verbonden blijven om de lopende werkzaamheden over te dragen.

Er is inmiddels een procedure gestart voor de werving van een nieuwe Rijksbouwmeester. In de tussentijd zal worden voorzien in passende vervanging. In maart 2015 zal publiekelijk afscheid worden genomen van Van Dongen.

 

http://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2014/11/13/frits-van-dongen-treedt-terug-als-rijksbouwmeester

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?