Dirk supermarkt en woningen te ontwikkelen in Sassenheim

0

D-Winkels en de gemeente Teylingen hebben een akkoord bereikt om een overeenkomst aan te gaan voor nieuwbouw in het centrum van Sassenheim ten behoeve van Dirk supermarkt. In de overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over onder andere medewerking van een geldelijke bijdrage aan de gemeente, de fasering van het plan en het programma. De herontwikkeling bestaat uit drie delen. Allereerst wordt het parkeerterrein heringericht. Het is gedeeltelijk eigendom van D-Winkels en gedeeltelijk eigendom van de gemeente. Dat deel wordt verhuurd aan D-Winkels. Fase twee is de bouw van een nieuwe supermarkt op de hoek van de Concordiastraat met de Hoofdstraat met een grootte van ongeveer 1.700 m2 en daarboven ongeveer 25 appartementen verdeeld over drie bouwlagen. Onder het gebouw wordt een parkeerkelder gerealiseerd. De derde fase is de bouw van ongeveer 400 m2 commerciële ruimte met ongeveer 11 appartementen, op de hoek van de Oude Haven met de Vaartkade.

 

http://www.dwinkels.nl/home/?p=1213#

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?