Axiell ALM Netherlands verlengt huurcontract op de Safariweg 18-22 te Maarssen

0

Axiell ALM Netherlands, voorheen Adlib Information Systems, heeft een nieuwe huurovereenkomst voor de huidige locatie gesloten. Het gaat om 816 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Crosspoint’, gelegen aan de Safariweg 18-22 te Maarssen.

Axiell Group AB houdt zich bezig met de ontwikkeling en levering van geavanceerde IT-systemen en -diensten voor archieven, musea en bibliotheken.

De huurovereenkomst is langjarig verlengd. Axiell ALM Netherlands werd bij deze heronderhandeling begeleid door JLL. De verhuurder van “Crosspoint”, DH Vastgoed BV, werd vertegenwoordigd door Boatex Beheer.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/706/axiell-alm-netherlands-verlengt-huurcontract

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?