NSI rondt herontwikkeling Zuiderterras in Rotterdam succesvol af

0

NSI N.V. (“NSI”) is verheugd modeketen Primark, supermarkt Dirk en parkeerorganisatie Q-Park welkom te heten in het vernieuwde Zuiderterras, onderdeel van winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Op 13 november zullen zij tegelijkertijd hun deuren openen.
Door een goed doordachte aanpak heeft NSI in één verbouwing een forse kwaliteitsslag gemaakt. Naast de specifieke werkzaamheden voor Primark werden de parkeerfaciliteiten gemoderniseerd en werd de indeling verbeterd. Hierdoor was NSI in staat, naast publiekstrekker Primark (6.700 m2), de huurdersmix te verbeteren met de komst van Dirk (1.500 m2) en Q-Park (100 parkeerplaatsen). Het Zuiderterrras is hierdoor nagenoeg volledig verhuurd,

De nieuwe verhuringen vertegenwoordigen in totaal circa 80% van het Zuiderterras en vertegenwoordigen een totale jaarlijkse huurstroom van €1,4 miljoen. De gemiddelde huurtermijn van het Zuiderterras is dankzij deze langjarige verhuringen van 2,3 naar 13,8 jaar toegenomen.

Alica van der Duin, Directeur Retail van NSI licht toe: “Wij zijn trots de nieuwe sterke huurders Primark, Dirk en Q-Park in ons winkelcentrum te verwelkomen. Deze herontwikkeling laat de toegevoegde waarde van de strategie van NSI zien. Door ons actieve management, waarbij we zowel het commerciële als het technische traject in eigen beheer uitvoeren, zijn we in staat plannen slim in elkaar te laten grijpen. Dat de huurders er in geslaagd zijn de opening op dezelfde dag te orkestreren, is de kroon op deze geslaagde herontwikkeling.”

Een woordvoerder van Primark zei: “We zijn verheugd om onze tweede winkel te openen in Rotterdam, hier op Zuidplein. We kijken er naar uit om onze klanten te verwelkomen in onze nieuwe Primark winkel.”

Steven van der Krogt van Dirk licht toe: “Dirk en Rotterdam zijn nauw met elkaar verbonden. Voor ons wordt de vestiging in winkelcentrum Zuidplein het 14e filiaal in de stad. Op zo’n prachtige zichtlocatie naast Ahoy, verbonden aan een goed winkelcentrum, zo zien we ze natuurlijk graag.”

Het Zuiderterras (ruim 10.000 m2) is onderdeel van winkelcentrum Zuidplein. Winkelcentrum Zuidplein is een van de drukst bezochte overdekte winkelcentra van Nederland. Met een oppervlakte van 55.000 m2 en meer dan 160 winkels is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam-Zuid en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. Het winkelcentrum is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer (metrostation en veertig regionale en stadsbuslijnen) en is ook per auto goed bereikbaar.

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/276/title/nsi-rondt-herontwikkeling-zuiderterras-in-rotterdam-succesvol-af

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?