Lone Star Funds koopt vijf kantoorpanden van IVG

0

Een aan Lone Star Funds gelieerde vennootschap heeft vijf kantoorpanden van IVG Institutional Funds gekocht in samenwerking met de Ambog Groep.

De portefeuille omvat in totaal 40.000 m2 en bevat de panden A’dammium (Amstel Business Park, Amsterdam), Bibliotheek (Generaal Eisenhowerplein, Rijswijk), De Entree II (Amsterdam-Zuidoost), Quintet Office (Rietlandpark, Amsterdam) en Say Building V (Rieker Business Park, Amsterdam).

Lone Star Funds is geadviseerd door Amberley Capital Partners en Commerzbank Londen op financieel gebied, BNP Paribas Real Estate (commerciële underwriting), en BOAG, De Brauw Blackstone Westbroek, en Loyens Loeff op juridisch gebied.

IVG is geadviseerd door JLL, Hulshof makelaars, Straatman Koster Advocaten en Verwey Vastgoed.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/704/lone-star-funds-koopt-vijf-kantoorpanden-van-ivg

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?