Heembouw revitaliseert hal Coca-Cola Enterprises Dongen

0

Heembouw is onlangs gestart met de revitalisatie van een bestaande hal op de productiesite van Coca-Cola Enterprises in Dongen. De hal van 5.000 m2, die oorspronkelijk in gebruik was als opslagruimte voor verpakkingsmateriaal, wordt aangepast en verbouwd voor de implementatie van een nieuwe glaslijn.

Daarvoor zal onder andere de staalconstructie worden aangepast, en zal de vloer geheel vervangen worden. Verder zullen de noodzakelijke maatregelen worden genomen om aan de eisen ten aanzien van de hygiëne in een productieomgeving als deze te voldoen.

Heembouw is recent gestart met de werkzaamheden; de oplevering is eind van het jaar, zodat Coca-Cola Enterprises haar nieuwe glaslijn in januari kan gaan opbouwen. Arcadis maakte het ontwerp voor het masterplan. Uticon is verantwoordelijk voor de directievoering.

De werkzaamheden worden in een uiterst kort tijdbestek uitgevoerd. Deze korte uitvoeringstermijn was een harde eis van Coca-Cola Enterprises. Op basis van haar jarenlange ervaring met de Lean-werkwijze heeft Heembouw overeenkomstig de klanteis de pull planning samen met haar leveranciers gemaakt en is, met het commitment van alle betrokken partijen, inmiddels gestart met de uitvoering.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/heembouw-revitaliseert-hal-coca-cola-enterprises-dongen.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?