Calcasa maakt commercieel vastgoed transparant(er)

0

Ondoorzichtige en slecht toegankelijke informatie lijken synoniem met de markt voor commercieel vastgoed. Daarom introduceert Calcasa i.s.m. PropertyNL de Calcasa PropertyNL Data Analyzer, een online applicatie waarmee informatie over deze markt eenvoudiger toegankelijk wordt gemaakt en de transparantie wordt vergroot.

Door het combineren van een 30-tal publieke en private databases, waaronder die van PropertyNL, BAG, Calcasa, CBS en KvK, kan de relevante informatie over zowel een individueel pand als een gebied veel sneller worden ontsloten én geanalyseerd.

De applicatie werkt als ‘decision support tool’ voor de vastgoedprofessional. Elk pand in Nederland kan worden geanalyseerd. Met een druk op de knop kunnen bijvoorbeeld vergelijkbare huur- en kooptransacties worden opgevraagd, de lange termijn prijsontwikkeling worden bekeken, of de leegstand in een zelf gedefinieerd gebied worden bepaald.

 

http://www.calcasa.nl/nl/over-calcasa/nieuws/detail/calcasa-maakt-commercieel-vastgoed-transparant-er/148

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?