5.400 m² winkelruimte verhuurd in Marikenstraat Nijmegen

0

De verhuurders van de Marikenstraat in Nijmegen hebben 9 nieuwe huurcontracten en –verlengingen gerealiseerd voor in totaal circa 5.400 m² aan winkelruimte. De verhuurders van de Nijmeegse winkelstraat zijn Generali Real Estate Investments en Syntrus Achmea Real Estate & Finance en MN.

De volgende formules sloten een nieuw huurcontract af of verlengden hun huidige overeenkomst: Dekker van de Vegt Nijmegen, Hugo Boss en Hugo Boss Accessoires, Jack & Jones, Vila, Bever Zwerfsport, Parfumerie Douglas, Open 32, Sengers Schoenen, Mexx Holding Netherlands, A.S. Watson en New Dutch Streetfood.

De Marikenstraat bestaat uit 47 winkels die verdeeld zijn over twee winkelniveaus. De architectuur, het aanbod en de ligging in de binnenstad van Nijmegen, maken het een bijzondere winkelstraat. Met de gesloten overeenkomsten legt de Marikenstraat een solide basis voor de toekomst.

CBRE bracht als vastgoedadviseur van de verhuurders de transacties tot stand en is eveneens namens de verhuurders verantwoordelijk voor het shopping centre management van de Marikenstraat.

 

http://nieuws.cbre.nl/5400-m-winkelruimte-verhuurd-in-marikenstraat-nijmegen/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?