Vodafone opent binnenkort een nieuwe winkel in Gouda

0

Vodafone huurt van eigenaar HB Capital per 1 november een nieuwe winkelruimte aan de Hoogstraat 14 in Gouda. De winkel heeft een oppervlakte van circa 100 m² begane grond met opslagruimte op de verdiepingen.

De winkelruimte ligt op een A1-locatie in het centrum van Gouda. In de directe omgeving zijn zowel nationale als internationale filialen gevestigd, waaronder Coolcat, Rituals, Douglas, DIDI en De Tuinen.

De verhuurder, HB Capital, is een professioneel investeringsbedrijf met een sterke portefeuille op A1 locaties in goede winkelsteden en winkelcentra in heel Nederland. Vodafone is internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie met wereldwijd zo’n 400 miljoen klanten.

DTZ Zadelhoff heeft Vodafone als haar exclusieve vastgoedadviseur begeleid bij deze transactie.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/vodafone-opent-binnenkort-een-nieuwe-winkel-in-gouda

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?