Kruidvat opent winkel in WC Maaspoort te ’s-Hertogenbosch

0

Om de Kruidvat-formule van het A.S. Watson concern te kunnen huisvesten is in het overdekte wijkwinkelcentrum Maaspoort te ‘s-Hertogenbosch een verhuiscarrousel voorafgegaan. Om de benodigde winkelruimte van in totaal circa 400 m² te realiseren, zijn onder andere een tweetal ondernemers verplaatst, bakkerij Van Keulen is verbouwd en een passage is komen te vervallen.

De aan Kruidvat verhuurde winkelruimte is centraal gelegen aan de Lokerenpassage tussen de supermarkten van Albert Heijn en Jumbo. De binnen het centrum verhuisde partijen betreffen Ray Sports en Gloudemans optiek; met hen zijn nieuwe vijfjarige huurovereenkomsten afgesloten.

RSP Makelaars bracht deze transacties tot stand namens de eigenaar, DELA Vastgoed B.V.

 

http://www.rspmakelaars.nl/nieuws/kruidvat-opent-winkel-in-wc-maaspoort-te-%E2%80%99s-hertogenbosch

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?