Jury NEPROM-prijs 2015 bekend

0

Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen in 2015 weer meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. De winnaar wordt op 23 april bekend gemaakt tijdens de Dag van de Projectontwikkeling. De jury is nu al bekend.

Evenals voorgaande jaren is er een breed samengestelde jury, met kennis van projectontwikkeling, politiek, architectuur en stedenbouw. Een drietal juryleden van de NEPROM-prijs 2013 neemt opnieuw plaats in de jury: Willem Hein Schenk (voorzitter BNA), Geurt van Randeraat (directeur SITE Urban Development) en Bernard Hulsman (architectuurkenner en redacteur en NRC Handelsblad).

Nieuw in de jury zijn Job van Zomeren (directeur ERA Contour) namens De Oriënt; de winnaar van de NEPROM-prijs 2013, Hannie Kunst (oud-wethouder stedelijke ontwikkeling gemeente Nijmegen) en Josja van der Veer (directeur Facilitaire Campus Organisatie van de Vrije Universiteit). Deze laatste neemt de voorzittershamer over van Karin Laglas (oud-decaan TU Delft en voorzitter van de directieraad van Ymere) die de afgelopen edities juryvoorzitter was.

De jury kijkt dit jaar met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. Denk bij deze opgaven aan elementen als herontwikkeling, consumentenwensen, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Is uw project het resultaat van uitstekende samenwerking tussen overheid en marktpartij? En biedt het project vernieuwende oplossingen voor de opgaven van nu? Meld uw project dan voor 2 februari 2015 aan voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015!

Kijk voor informatie en aanmelden op de website.

 

http://www.neprom.nl/Lists/Nieuws/artikel.aspx?ID=902&Source=%2fnieuws%2fdefault.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?