JLL van start met derde editie Winning Workplace Award

0

Lancering op marktevent ‘The great workplace to be’ van Facility Management Magazine.

Vandaag lanceert JLL de derde editie van de Winning Workplace Award tijdens het marktevent van Facility Management Magazine en HR Praktijk met het thema ‘The great workplace to be’. Dit event vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Na de officiële start om 12.00 uur kunnen organisaties zich via een speciaal ontwikkelde website aanmelden voor deelname aan de derde editie van de vastgoedprijs Winning Workplace Award. JLL reikt elke twee jaar de Winning Workplace Award uit aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. In 2013 won Essent de prijs.

Uit de inschrijvers selecteert de jury in het voorjaar van 2015 zes kandidaten die doorgaan naar een stemronde op internet. Na afloop van deze stemronde gaan er drie kandidaten door naar de finale. De finalisten worden bezocht door de jury die dan zal spreken met het ‘winning workplace team’ van de betreffende organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Op basis van het daaropvolgende juryoordeel wordt de winnaar van 2015 bekendgemaakt.

Eelco Hoet, director Tenant Representation van JLL zegt over de prijs: “Winning Workplaces spelen in op de groeiende vraag van organisaties naar hoogwaardige, efficiënte en flexibele werkomgevingen die de bedrijfsprocessen en de medewerkers van organisaties maximaal ondersteunen. In de derde editie van de Winning Workplace Award wordt specifiek beoordeeld hoe huisvesting en de fysieke werkplek concreet bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie.”

Kijk voor meer informatie op http://www.winningworkplace.nl/

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/702/JLL-van-start-met-derde-editie-winning-workplace-award

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?