J.P. van Eesteren past organisatie aan

0

J.P. van Eesteren heeft overeenstemming bereikt met de vakbonden en de OR over een aanpassing van de organisatie die het bedrijf beter bestand moet maken tegen de uitdagingen van de markt van nu. Als gevolg hiervan zullen circa 50 arbeidsplaatsen gaan verdwijnen. ‘Deze maatregelen zijn nodig om te kunnen blijven inspelen op een combinatie van marktontwikkelingen: een teruglopend bouwvolume en nieuwe klantvragen’, aldus directievoorzitter Harald van Keulen.

Vertrouwen in de toekomst
Ondanks de moeilijke marktomstandigheden ziet J.P. van Eesteren kansen. De gebouwen die wij maken worden slimmer, ze bevatten steeds meer technologie. Ook is transformatie of verduurzaming van bestaand vastgoed voor onze klanten steeds vaker een optie naast nieuwbouw. Deze verschuiving in de wensen van de klant vraagt om een herijking van de definitie van ‘het product’ dat J.P. van Eesteren levert. We passen daarom niet alleen de organisatie in omvang aan, maar verleggen de focus van onze activiteiten meer naar de voorkant van het proces. Naast projectrealisatie zetten we in op engineering, procesoptimalisatie (Lean, BIM en System Engineering) en integraliteit (multidisciplinair samenwerken). Hierdoor kunnen we nu en in de toekomst optimaal blijven inspelen op de wensen van klanten en eindgebruikers.

 

http://www.jpvaneesteren.nl/nl/actueel/detail/j-p-van-eesteren-past-organisatie-aan/117

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?