Complex “De Admiraliteit” te Rotterdam met in aanbouw zijnde wooneenheden verkocht

0

De combinatie U Vastgoed & ABB Ontwikkeling heeft het gebouwencomplex “De Admiraliteit” aan de Admiraliteitskade 40 t/m 60 in Rotterdam-Kralingen, bestaande uit drie complexen met de daarin in aanbouw zijnde woningen verkocht aan City Pads Rotterdam B.V.

“De Admiraliteit” een voormalig kantoorgebouw met ondergrondse parkeergarage wordt binnen de bestaande contour getransformeerd tot 587 woonstudio’s en 2 kamer appartementen met 500 bergingen, 400 parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 700 plaatsen. Op het dak komen twee terrassen voor collectief gebruik en op de bovenste etages zijn onder andere een Sky Gym en Laundrette voorzien.

Door de gestarte transformatie van dit uit 1989 daterende kantoorgebouw, waar in het verleden onder meer Deloitte en Center Parcs gevestigd waren, is in één keer 28.500m² structurele leegstand aan de Rotterdamse kantorenvoorraad onttrokken.

ABB Bouw uit Sliedrecht voert de transformatie uit in opdracht van City Pads. De oplevering van de wooneenheden staat gepland in de tweede helft van 2015.

De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens de verkopende combinatie tot stand.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?