Canopy Investments koopt Laan van Meerdervoort 33 te Den Haag

0

Canopy Investments heeft het kantoorgebouw aan de Laan van Meerdervoort 33 in Den Haag gekocht. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 450 m² en heeft op achtergelegen parkeerterrein 12 parkeerplaatsen. De ligging is nabij het centrum en grenzend aan het Vredespaleis. Het gebouw is in gebruik geweest als kantoor en de koper gaat ze herontwikkelen naar luxe stadsappartementen ten behoeve van verhuur.

Canopy Investments is een investerings- en ontwikkelingsmaatschappij, opgericht in 2014 door Willem Wernink en Eric Meijer. Canopy Investments B.V. heeft inmiddels diverse objecten verworven en heeft als doel langjarig te beleggen in met name residentieel onroerend goed.

Verkoper Groenouwe B.V. werd bij deze verkoop geadviseerd door JNW makelaars-taxateurs.

 

http://www.jnwmakelaars.nl/?p=details&un=8257810359

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?