Savills adviseert König & Cie bij verhuur ‘Pakhuis Amsterdam’

0

Fairphone B.V. huurt circa 1.360 m² kantoorruimte gelegen op de derde verdieping in het kantoorgebouw ‘Pakhuis Amsterdam’ aan de Jollemanhof 17, Amsterdam.

Fairphone is een maatschappelijke onderneming met het doel om een eerlijke economie te creëren. Fairphone verandert de manier waarop dingen gemaakt worden door complexe systemen open te leggen. Door het maken van een smartphone breken ze de productieketen open, bouwen ze nieuwe relaties tussen mensen en hun producten en starten ze de discussie over wat werkelijk duurzaam en eerlijk is. Ze zijn toonaangevend in het verruimen van de markt voor producten die ethische waarden voorop stellen.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/183995-0/11/2014/savills-adviseert-konig-and-cie-bij-verhuur–pakhuis-amsterdam-

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?