KiK huurt tweede winkel in Arnhem

0

KiK Textilien heeft een huurovereenkomst gesloten voor haar negende winkel in Nederland.  Evenals de achtste vestiging is gekozen voor Arnhem. Naast de winkel in het Musiskwartier opent KiK begin januari in Winkelcentrum De Lely, een perifeer winkelcentrum van bijna 11.000 m² met o.a. Jumbo Supermarkt, Lidl, Kruidvat, Vögele, Mitra, Bakkerij Hilvers en Halfords. KiK neemt de voormalige winkel van Big Bazar en Marskramer in gebruik. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie namens de verhuurder De Hoge Dennen geïnitieerd en begeleid. Namens Kik heeft CBRE opgetreden als adviseur.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/10733/KiK-huurt-550-m%C2%B2-t.b.v.-tweede-winkel-in-Arnhem.html#.VGEYDTCBauY

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?