Hanzevast real estate verhuurt aan Health Angels B.V.

0

Namens verhuurder Hanzevast Holland 58 CV heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met Health Angels B.V. inzake een nieuwe huurovereenkomst. Health Angels B.V. is de overkoepelende organisatie die de ruimte huurt voor een vestiging van Arts en Zorg aan de Laan van Nieuw Oost Indië te Den Haag.

De overeenkomst bedraagt 360 vierkante meter en gaat op 15 januari 2015 in. De huurovereenkomst heeft een looptijd van 10 jaar met een verlengingsoptie van nog eens 5 jaar. Arts en Zorg biedt eerstelijnszorg in gezondheidscentra door heel Nederland. Voor haar vestiging in Groningen huurt de zorginstelling ruimte in het zorgcentrum van het Hanzevast Vastgoedfonds aan het Hoendiep.

Naast de uitbreiding van Arts en Zorg is Hanzevast real estate met meerdere partijen in gesprek voor de overgebleven verhuurbare ruimtes in het pand aan de Laan van Nieuw Oost Indië.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/hanzevast-real-estate-sluit-huurovereenkomst-met-health-angels-b.v.

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?