Kenick verkoopt distributiecentrum aan Montea

0

Kenick Real Estate heeft een logistiek distributiecentrum verkocht aan  vastgoedbelegger Montea (www.montea.com). Het object is gelegen op een terrein van circa 20.800 m² aan de Zilverwerf 17 te Beuningen, direct nabij het knooppunt met de A73 (Nijmegen-Roermond) en de A50 (Zwolle-Eindhoven). Het distributiecentrum is gelegen op Bedrijventerrein Schoenakker en bestaat uit circa 14.900 m² opslagruimte,
en 3.000 m² kantoren.

Het object is langjarig verhuurd aan Depa Disposables B.V., actief op het gebied van disposables en verpakkingsoplossingen die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de moderne foodservice ondernemer. De producten van Depa zijn verkrijgbaar bij de (horeca) groothandel en retail (www.depa.nl). Montea heeft dit distributiecentrum verworven tegen een netto aanvangsrendement van ± 7,60%.

XO Property Partners adviseerde de verkoper in deze transactie en Jones Lang LaSalle de koper.

 

http://www.xopropertypartners.nl/nl/nieuws/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?