GREEN koopt 13 nieuwbouwwoningen in Schoonhoven

0

GREEN Real Estate B.V. (GREEN) en a.s.r. vastgoed ontwikkeling hebben een koopovereenkomst gesloten voor 13 nieuw te bouwen woningen in ‘Thiendenland en ik’ te Schoonhoven. Het betreft eengezins-rijwoningen verdeeld over twee bouwblokken. De woningen worden toegevoegd aan de langetermijnbeleggingsportefeuille van GREEN.

Met de bouw van de woningen is onlangs gestart en naar verwachting zullen de woningen in het tweede kwartaal van 2015 worden opgeleverd. De woningen hebben een oppervlakte variërend van circa 110 m² tot 135 m² en zullen turnkey worden opgeleverd. De woningen zijn ontworpen door Mix Architectuur uit Ede. De bouw is in handen van aannemer Van Wijnen Stolwijk. Burgland Makelaars te Stolwijk zal de woningen namens GREEN in de vrije sector gaan verhuren.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2014/11/green-koopt-13-nieuwbouwwoningen-in-’thiendenland-en-ik’-te-schoonhoven/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?