Esch Group huurt bedrijfsruimte in Waalwijk

0

Esch Group heeft circa 7.228 m² bedrijfsruimte en circa 766 m² kantoorruimte gehuurd aan de Veerweg 14 op het bedrijventerrein ‘Haven’ in Waalwijk.

Esch Group is de overkoepelende organisatie van Conveyor Components, Htec Solutions en Stas. Esch Group heeft meer dan honderd jaar ervaring op het gebied van intern transport en produceert in eigen beheer transportrollen en aanverwante artikelen.

Rivas Real Estate bracht de transactie tot stand namens Esch Group. De verhuurder, UTB vastgoedmaatschappij, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/esch-group-huurt-bedrijfsruimte-in-waalwijk?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?