DTZ Zadelhoff krijgt opdracht voor verkoop honderd objecten gemeente Haarlem

0

DTZ Zadelhoff heeft de opdracht gekregen van de gemeente Haarlem om de verkoop van honderd objecten te begeleiden.

De gemeente Haarlem heeft een omvangrijke en diverse vastgoedportefeuille die in totaal bestaat uit circa 425 objecten. Hieronder vallen onder andere kantoorgebouwen, musea, speeltuingebouwen, fietsenstallingen en garageboxen.

Na uitgebreid onderzoek heeft de gemeente de vastgoedportefeuille opgedeeld in strategisch en niet-strategisch vastgoed. Het vastgoed dat als niet-strategisch is aangemerkt, betreft circa honderd objecten die verkocht zullen worden. Hier vallen commerciële en maatschappelijke objecten onder en circa zeventig woningen.

Zodra er meer informatie beschikbaar is over de objecten en de verkoopprocedure wordt deze informatie beschikbaar gesteld via de website van DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q4-2014/nieuwsberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2014/dtz-zadelhoff-krijgt-opdracht-voor-verkoop-100-objecten-gemeente-haarlem?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?