Amvest verkoopt negen wooncomplexen aan particuliere beleggers

0

Amvest Investment Management heeft, namens een van zijn klanten, negen wooncomplexen verkocht aan verschillende particuliere investeerders onder regie van Vivesta Woningfonds. Het gaat in totaal om 233 woningen met bijbehorende parkeerplaatsen en zeven commerciële ruimten.

Het betreft woningen in Dronten, Gieten, Goor, Hoogezand, Landgraaf, Leidschendam, Nieuwleusen, Reuver en Winterswijk. De wooncomplexen, opgeleverd tussen 2005 en 2010, bestaan uit zowel geliberaliseerde als gereguleerde huurwoningen.

DTZ Zadelhoff constateert dat het investeringsvolume in wooncomplexen toeneemt. Frans van Toor, partner DTZ Zadelhoff: “Institutionele beleggers spelen in op de trend van urbanisatie en investeren steeds meer in grote steden. We zien tegelijkertijd dat particuliere beleggers volop belangstelling hebben voor wooncomplexen in de gebieden buiten de randstad.” Volgens Van Toor blijkt uit deze transactie ook dat de vraag naar huurwoningen momenteel dusdanig groot is dat in toenemende mate interesse ontstaat voor gereguleerde woningen, ondanks de verhuurdersheffing.

Amvest werd bij deze verkoop geadviseerd door Klein Binnenkade Notarissen en DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/amvest-investmentmanagement-verkoopt-negen-wooncomplexen?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?