Yvonne Hopman nieuwe Chief Compliance Officer Ballast Nedam

0

Op 3 november 2014 is mevrouw mr. Y. (Yvonne) Hopman in dienst getreden bij Ballast Nedam in de functie van Chief Compliance Officer (CCO).

In deze functie zal Yvonne Hopman voor geheel Ballast Nedam het compliance beleid verder vormgeven, implementeren en de uitvoering ervan aansturen. Tevens zal zij de controle op de naleving van de compliance richtlijnen uitoefenen. Ballast Nedam voert een actief compliancebeleid om de integriteit van de organisatie te waarborgen en hanteert hierbij een nultolerantiebeleid. De CCO geeft leiding aan de compliance officers in de organisatie en rapporteert aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.
Yvonne Hopman volgt Sylvie Bleker op, die de functie tot juni 2014 bij Ballast Nedam heeft vervuld.

Voor haar overstap naar het bedrijfsleven, heeft Yvonne Hopman (45) gewerkt bij het Openbaar Ministerie. Vanaf 2008 heeft ze gewerkt als strategisch manager bij het Landelijk Openbaar Ministerie en vervulde ze een poortwachtersfunctie op het gebied van interdisciplinaire handhaving van regelgeving op verschillende dossiers. Daarvoor heeft ze als Officier van Justitie gewerkt bij het Openbaar Ministerie in Utrecht en in Amsterdam.

 

http://www.ballast-nedam.nl/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?