Vesteda versterkt acquisitieactiviteiten

0

Vesteda heeft, in lijn met de beoogde groei van haar portefeuille, besloten de acquisitieactiviteiten in een afdeling Acquisitions onder te brengen. De afdeling Acquisitions zal worden aangestuurd door dhr. N. (Nico) Mol en uitgebreid met de heer J.P. (Pieter) Knauff.

De heer Mol is reeds 13 jaar werkzaam bij Vesteda en is als Director Vesteda Project Development tevens verantwoordelijk voor projectontwikkeling. Het acquisitieteam wordt daarnaast per 1 januari 2015 versterkt met de heer Knauff, thans Chief Investment Officer van de Rotterdamse Van Herk Groep. Met de komst van de heer Knauff zal de afdeling Acquisitions uit vier medewerkers bestaan.

Nico Mol, Director Acquisitions: “Vesteda heeft de strategische keuze gemaakt om zich volledig te richten op de beleggingsactiviteiten. In lijn hiermee zijn de projectontwikkelingsactiviteiten in de afgelopen jaren steeds verder teruggebracht. De pijplijn is op een aantal projecten na uitontwikkeld.
Om in de vraag naar betaalbare huurwoningen te blijven voorzien, is versterking van de acquisitieactiviteiten op de korte termijn noodzakelijk. Onze aandacht gaat uit naar zowel de acquisitie van bestaande bouw als naar turn-key acquisitiemogelijkheden. Focus hierbij licht op het midden huursegment in de economisch sterkere regio’s in Nederland.”

Profiel Vesteda
Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt ca. € 3,7 miljard. De verhuurportefeuille omvat ca. 23.500 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden Randstad en Noord-Brabant.

 

https://www.vesteda.com/nl/over-vesteda/nieuwsberichten/nieuws-en-pers/2014-1/vesteda-versterkt-acquisitieactiviteiten-.aspx

Share.

Leave A Reply