Opening winkelcentrum Terwijde

0

Woensdag 5 november 2014 verricht wethouder Geldof van de gemeente Utrecht de officiële handeling voor de opening van het Winkelcentrum Terwijde in Leidsche Rijn Utrecht. Winkelcentrum Terwijde staat vlak naast Station Terwijde te Utrecht en heeft een totale oppervlakte van circa 12.000 m2 (circa 40 winkels, horeca-units en bedrijfsruimten), 199 huur appartementen, 700 gratis parkeerplaatsen voor de bezoekers van het winkelcentrum en 199 parkeerplaatsen voor de bewoners.
In het winkelcentrum openen op 5 november Keurslager Oostveen, Hizi Hair, Albert Heijn, een Albert Heijn Pick Up Point, Bakkerij Neplenbroek, Mitra, Boekhandel Kees, Kruidvat, Wibra, Natuurvoedingswinkel De Weegschaal, Vomar Voordeelmarkt, Aldi, Cafetaria De Driehoek, Etos, Eye Wish Opticien, Banierhuis, Dierenspecialist en BlendUT.

Het centrum biedt een mooie mix van winkels voor de dagelijkse boodschappen en plekken om elkaar te ontmoeten, een kopje koffie te drinken en iets te eten. “Daar hebben de bewoners lang op moeten wachten, maar nu is het zo ver!”, aldus Françoise Dechesne, CEO van MAB Development. “Wij gaan ondertussen verder met het verhuren van de laatste winkels.”

Tijdens de opening worden door MAB en de winkeliers allerlei gratis feestelijke activiteiten georganiseerd. Zo staat er een reuzenrad, is er een poffertjeskraam en worden de Terwijde Shoppers uitgedeeld. Na de officiële opening is er om 16.00 uur een spetterend optreden van de Volendamse zangers van de 3JS.

Dick Gort, CEO a.s.r. vastgoed vermogensbeheer: “Winkelcentrum Terwijde vormt het hart van de wijken Terwijde en Het Zand. Het is een mooie en levendige woonomgeving. Er zijn al veel voorzieningen maar het winkelcentrum maakt het compleet. Het is bovendien niet alleen een mooie aanwinst voor de wijk maar ook voor onze beleggingsportefeuille.”

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de 12.000 m2 winkels aangekocht. De 199 appartementen in het winkelcentrum zijn eigendom van het ASR Dutch Core Residential Fund.

Bouwcombinatie UBA Bouw BV Smit’s Bouwbedrijf VOF is verantwoordelijk voor de bouw van het winkelcentrum.

Winkelcentrum Terwijde wordt ontwikkeld door MAB Development Nederland. MAB Development wordt bij haar verhuuractiviteiten ondersteund door LMBS Retail uit Utrecht.

 

http://www.mab.com/actueel/nieuws/opening-winkelcentrum-terwijde/view

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?