Wrist-Kooyman Ship Supply huurt logistieke ruimte in Rotterdam

0

Wrist-Kooyman Ship Supply heeft in totaal circa 4.400 m² bedrijfsruimte en circa 661 m² kantoorruimte aan de Columbusstraat 2-10 in Rotterdam-Albrandswaard gehuurd. Het gebouw ligt centraal in het Rotterdamse havengebied op het Distripark Eemhaven. Momenteel is in het complex nog circa 2.800 m² bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur.

Het bedrijf is wereldwijd de grootste scheepsleverancier en coördineert zijn mondiale activiteiten via regionale centra in Europa, het Verre oosten, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

De verhuurder, Prologis, werd in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis), geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/wrist-kooyman-ship-supply-huurt-logistieke-ruimte-in-rotterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?