Nieuwe Van Wijnen-vestiging in Utrecht

0

Vanaf 1 november 2014 heeft Van Wijnen Midden B.V. een nieuwe vestiging in Utrecht aan de Manitobadreef 9 op bedrijventerrein Overvecht.

Ook vanuit deze vestiging willen wij onze ‘Meer dan Bouwen’-visie uitdragen; initiatief, ontwikkeling, realisatie, onderhoud en beheer vinden vanaf deze datum dan ook plaats vanuit Utrecht. Naast Weesp, Harderwijk en Apeldoorn, kan regio Midden nu ook haar klanten in Utrecht en omgeving beter bedienen. Met ingang van 3 november 2014 zal een aantal huidige collega’s uit de regio Midden hun werkzaamheden vanuit Utrecht verrichten. Vrijdag 31 oktober 2014 gaven zij hiervoor gezamenlijk de aftrap.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Nieuwe-Van-Wijnen-vestiging-in-Utrecht.html?id=1765

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?