Koninklijke onderscheiding voor Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank

0

Direct na de uitreiking van de FGH Vastgoedprijs 2014 werd Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Deze Koninklijke Onderscheiding is hem verleend vanwege zijn maatschappelijke verdiensten in de regio Nunspeet. Het ging daarbij om zijn werkzaamheden voor de voetbalclub, voor het christelijk lyceum, voor de Taptoe, voor de Rotary en voor Lighthouse.

Ook zijn verdiensten in de vastgoedwereld zijn meegewogen in de beslissing hem deze onderscheiding toe te kennen. Zoals zijn functie als directievoorzitter FGH Bank, vice-voorzitter Rabo Vastgoedgroep, raad van commissarissen PROVADA, oprichting Nederlandse vastgoedsoci√ęteiten, en dergelijke.

De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Dick van Hemmen, van Nunspeet.

 

http://www.fghbank.nl/nl/publicaties/nieuws/Paginas/Koninklijke-onderscheiding-voor-Peter-Keur.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?