Joost Vooijs commercieel directeur WPM Winkelcentrummanagement

0

Met ingang van 1 november is Joost Vooijs (42) in dienst bij WPM Winkelcentrummanagement in de functie van commercieel directeur. Samen met Cor Eschmeijer, operationeel directeur, is hij verantwoordelijk voor alle winkelcentrummanagement-activiteiten van WPM Groep. Daarnaast vormen zij met Tim Remmers, directeur WPM Verhuur & Relocatie, de directie van WPM Retail.

WPM Retail zet in op een beleid waarin visie, analyse (data, benchmark, monitoring) en uitvoering hand in hand gaan. “De samenstelling van het directieteam WPM Retail zal een stimulerende impuls geven aan de missie van WPM om de aantrekkelijkheid van winkelgebieden en winkelcomplexen voor zowel de consument, huurder als belegger te vergroten”, aldus Pieter Affourtit, algemeen directeur WPM Groep.

Joost Vooijs was de afgelopen vier jaar werkzaam als assetmanager bij Bouwfonds Investment Management en was daar verantwoordelijk voor een omvangrijke winkelportefeuille in Nederland. Hij is goed bekend met de WPM organisatie; in de afgelopen jaren als opdrachtgever en daarvoor in diverse managementfuncties bij WPM Groep.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/381/8/versterking-wpm-winkelcentrummanagement-door-komst-commercieel-directeur-joost-vooijs/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?