Grass Valley sluit huurovereenkomst met SEB in Breda

0

Grass Valley, sinds februari 2014 onderdeel van Belden Inc., heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 4.032 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in het complex ‘East Park’ aan Bergschot 69 in Breda, direct aan de A27.

De gehuurde ruimte bestaat onder andere uit technische kantoorruimte, voorzien van clean rooms, lab- en testruimten. Grass Valley zal hier circa 125 fte huisvesten voor met name onderzoek, ontwikkeling en verkoop van professionele camerasystemen.

Grass Valley heeft onder andere voor dit object gekozen vanwege het unieke middendeel met circa vier meter vrije hoogte, de grote vloervelden en de goed bereikbare locatie. Na de verhuur aan Grass Valley zijn in het gebouw nog enkele verdiepingen beschikbaar die ook zijn voorzien van grote vloervelden.

CBRE trad op als aanhurend makelaar voor Grass Valley. SEB werd bij deze transactie, in collegiale samenwerking met Savills, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/grass-valley-sluit-huurovereenkomst-met-seb-in-breda

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?