Syntrus Achmea Real Estate & Finance verkoopt diverse winkelpanden in Wapenveld, Putten en Driebergen

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens twee fondsen een supermarkt in Wapenveld, vijf winkelpanden in Putten en twee winkelunits in Driebergen verkocht aan particuliere beleggers.

De supermarkt aan de Stationsweg in Wapenveld heeft een oppervlakte van circa 725 m² en is langjarig verhuurd aan Aldi Vastgoed bv.

Het winkelcomplex in Putten aan de Kerkstraat bestaat uit vijf winkelunits die onder andere zijn verhuurd aan nationale huurders, zoals de winkelformule Kruidvat, Schoenenreus en een Marskramer. De winkelunits hebben een gezamenlijke oppervlakte van circa 1.700 m².

Het woon-/winkelobject aan de Traaij in Driebergen bestaat uit twee winkelunits en een verhuurde bovenwoning. Het complete object is verhuurd. De winkels zijn verhuurd aan AS Watson ten behoeve van een vestiging van het Kruidvat en aan de Bart Smit. De totale oppervlakte van de winkelunits is circa 900 m².

Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd bij deze transacties jurisdisch bijgestaan door NautaDutilh en geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/syntrus-achmea-real-estate-finance-verkoopt-diverse-winkelpanden-in-wapenveld,-putten-en-driebergen?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?