Op=Op Voordeelshop huurt winkelruimte in de Kinkerstraat Amsterdam

0

Op=Op Voordeelshop heeft met verhuurder Altera Vastgoed per 1 november aanstaande een huurovereenkomst gesloten voor een winkelruimte aan de Kinkerstraat 277-281 in Amsterdam. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 252 m² op de begane grond.

Met meer dan tachtig vestigingen door heel Nederland is Op=Op Voordeelshop een serieuze speler in drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten. De winkel richt zich volledig op het voordelige segment. De winkelketen heeft de ambitie de komende jaren uit te breiden naar meer dan driehonderd filialen.

Op=Op Voordeelshop werd bij deze transactie begeleid door Jacobs Van der Meij. De verhuurder, Altera Vastgoed nv, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/op=op-huurt-winkelruimte-in-de-kinkerstraat-in-amsterdam?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?