Marcel Veldkamp versterkt asset management team Valad Europe

0

Valad Europe, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft Marcel Veldkamp benoemd tot lid van het Nederlandse asset management team. Hij wordt verantwoordelijk voor het managen van de vastgoedportefeuille in de regio Utrecht en Oost Nederland. Veldkamp rapporteert aan Richard de Hartigh, hoofd asset management voor de Benelux.

Valad Europe, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft Marcel Veldkamp benoemd tot lid van het Nederlandse asset management team. Hij wordt verantwoordelijk voor het managen van de vastgoedportefeuille in de regio Utrecht en Oost Nederland. Veldkamp rapporteert aan Richard de Hartigh, hoofd asset management voor de Benelux.

Veldkamp heeft twaalf jaar asset management ervaring. De afgelopen drie jaar was hij verhuur manager bij een Nederlandse beursgenoteerde vastgoedonderneming. Daarvoor werkte hij vier jaar als portfoliomanager bij VastNed Offices/Industrial in Rotterdam. Veldkamp heeft een bachelor opleiding in management economie en recht aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond.

“We zijn blij met de komst van Marcel Veldkamp,” zo zegt Mark McLaughlin, hoofd Benelux van Valad Europe. “Met zijn kennis van de Nederlandse markt levert hij een belangrijke bijdrage aan de versterking van ons Benelux-team. Door toevoeging van het beheer van de Landmark Portfolio, de Equinox portefeuille en de Nederlandse Offices I & II portefeuilles zijn¬†onze Nederlandse activiteiten de afgelopen anderhalf jaar sterk gegroeid. En we zien nog tal van nieuwe kansen in de regio.”, aldus McLaughlin.

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2014/22-marcel-veldkamp-versterkt-asset-management-team-valad-europe

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?