Stichting Levensmiddelenhuis Nederland huurt in de Haagsche Zwaan

0

De Stichting Levensmiddelenhuis Nederland (SLN) heeft met verhuurder Union Investment Real Estate GmbH een huurovereenkomst gesloten voor circa 515 m² kantoorruimte aan de Schenkkade 50 in Den Haag. In het kantoorgebouw de Haagsche Zwaan zijn ook Deloitte, Aptitude Health, Q8 en NACO gevestigd.

SLN biedt onderdak aan onder meer de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) en een aantal lid-brancheorganisaties. De FNLI is een koepelorganisatie voor bedrijven en brancheorganisaties en aanspreekpunt voor handelspartners, NGO’s, overheid, politiek en media.

SLN werd bij deze transactie begeleid door RentReview Den Haag. Union Investment Real Estate GmbH werd, in collegiale samenwerking met CBRE, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/stichting-levensmiddelenhuis-nederland-huurt-in-de-haagsche-zwaan?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?