Icon Clinical Research verlengt huur in Schiphol-Rijk

0

Icon Clinical Research heeft recent een vijfjarige huurovereenkomst gesloten voor 1.921 m² kantoorruimte aan de Boeingavenue 50-68 in Schiphol-Rijk. Ook heeft Icon een optie bedongen voor een uitbreiding op de laatste, nog resterende, leegstaande verdieping.

Nadat vorig jaar QAD en Areal Service al een nieuwe overeenkomst sloten, is ruim 80% van het object langjarig verhuurd. Op dit moment is er nog 500 m² kantoorruimte beschikbaar.

Icon is een wereldwijde leverancier van uitbestede ontwikkeling aan de farmaceutische, biotechnologische en medische hulpmiddelen industrie. De organisatie is gespecialiseerd in de strategische ontwikkeling, beheer en analyse van Clinical Development ondersteunende programma’s – van samengestelde selectie naar I-IV klinische studies fase.

BNP Paribas Real Estate (asset manager) trad tijdens deze transactie op namens de eigenaresse, HSBC Trinkaus. Icon Clinical Research werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/icon-clinical-research-verlengt-huur-in-schiphol-rijk?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?