Huurverlengingen Topshelf en WooN voor The Wall

0

Koop- en belevingscentrum The Wall is met Topshelf verlenging van het huurcontract tot en met 2023 overeengekomen. Ook WooN heeft de huur in The Wall verlengd. Beide winkels zijn bovendien door de huurders omgebouwd naar een megastore formule.

Propertize ziet als eigenaar van The Wall de verlengingen als onderbouwing van de toekomstgerichte koers die is ingezet om The Wall te verbeteren, de relatie met de huidige huurders te continueren, de bezettingsgraad te verhogen en de bezoekersaantallen te laten groeien.

Verbetering van The Wall moet volgens Propertize in relatie tot andere ontwikkelingen in Leidsche Rijn worden bezien. Vanuit The Wall wordt hiervoor nadrukkelijk ook de samenwerking gezocht met huurders, bezoekers, bewoners van Leidsche Rijn, de gemeente Utrecht en andere betrokkenen. Aanpassing van de erfpachtsvoorwaarden voor The Wall naar de eisen van deze tijd is daarbij essentieel, om aan te kunnen sluiten bij de behoefte van bewoners en bezoekers.

 

http://www.propertize.nl/nieuws/nieuwsberichten.html/read-article/huurverlengingen-topshelf-en-woon-voor-the-wall

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?