Realisatie van 62 recreatiewoningen in Noorbeek

0

Bij Noorbeek komt een ruim opgezet park van 62 luxe recreatiewoningen rondom een ‘dorpsplein’ met diverse voorzieningen. De woningen zijn zaterdag 11 oktober in de verkoop gegaan.

Het ontwerp van het park is geïnspireerd door de authentieke bebouwing in de omgeving. De 62 vrijstaande woningen zijn beschikbaar in 4-, 6-, 8- en 12 persoonstypen en in de uitvoeringen Comfort, Luxe of Extra Luxe, en in verschillende gevelafwerkingen.

Van Wijnen Recreatiebouw B.V. treedt op als de ontwikkelaar van het park, waarbij Landal GreenParks de verhuur gaat verzorgen. Zodra 70% is verkocht gaat van Wijnen Sittard de recreatiewoningen realiseren.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Realisatie-van-62-recreatiewoningen-in-Noorbeek.html?id=1751

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?