Heembouw realiseert nieuwbouw voor Hittech op Ypenburg

0

In opdracht van Duijnstede Beheer realiseert Heembouw op bedrijventerrein Ypenburg in Den Haag de nieuwe huisvesting voor Hittech Multin.

De nieuwbouw, bestaande uit 5.100m2 hal en kantoor, is ontworpen door EGM architecten. SOM= is verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding. Spiering Installatietechniek is bij het project betrokken voor de installaties.

Hittech Multin is een toonaangevende system supplier voor de halfgeleider industrie, de medische industrie en de markt voor wetenschappelijke apparaten en instrumenten. De kracht en het succes van het bedrijf ligt in de combinatie van ontwerp, engineering en assemblage op één locatie. Hittech Multin is onderdeel van de Hittech Group, dat een meerjarige huurovereenkomst met Duijnstede Beheer sloot voor het gebruik van de nieuwe huisvesting.

De grondwerkzaamheden voor de realisatie van de nieuwe locatie van Hittech Multin zijn inmiddels gestart.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/heembouw-realiseert-nieuwbouw-voor-hittech-op-ypenburg.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?