Discotheek in Nijmegen verhuurd

0

Discotheek Matrixx gelegen aan de Wijchenseweg 204 te Nijmegen, waar momenteel de Closing Parties plaatsvinden tot eind 2014, is verhuurd aan Monte Carlo Entertainment B.V.. Matrixx zal zich gaan richten op ‘feesten op locatie’ en outdoor evenementen in binnen- en buitenland.

De discotheek van ca. 2.069 m2 zal vanaf 5 januari 2015 verbouwd worden en de verwachting is dat de club eind Q1 2015 haar deuren zal openen onder de naam “Club Monte Carlo”. De nieuwe uitbater zal in samenwerking met brouwerij Heineken zich muzikaal vooral gaan richten op liefhebbers van R&B, Club en Housemuziek.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder, een private belegger, bij deze transactie.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/10697/Discotheek-in-Nijmegen-verhuurd.html#.VFKlpzCBauY

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?