NGTI breidt uit in Central Post, Rotterdam

0

Next Generation Telecom International (NGTI), dochteronderneming van Swisscom AG, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.868 m² kantoorruimte in combinatie met 12 parkeerplaatsen gelegen in kantoorgebouw “Central Post” aan het Delftseplein 27K  te Rotterdam.

Momenteel is NGTI gevestigd op de 5e verdieping van kantoorgebouw “Central Post” en zal vanwege sterke groei van de organisatie per 1 december 2014 de 10e en 11e verdieping van “Central Post” in gebruik gaan nemen.

NGTI is gespecialiseerd in de creatie van mobiele communicatie platforms. Met meer dan negen jaar ervaring in messaging en VoIP helpt NGTI bedrijven om de volgende stap te nemen in mobiele communicatie.

Central Post is het volledig gerenoveerde voormalige expeditieknooppunt van de PTT naast het nieuwe Centraal Station en mag zich sinds 2011 ook het meest duurzame monument van Nederland noemen. Met de aanwezigheid van bedrijven zoals De Persgroep, Prorail, Sea Trucks Group, Wilmar Europe en Bureau Jeugdzorg alsmede het onlangs gecontracteerde Petrochemieconcern LyondellBasell in Central Post heeft het gebouw zijn toegevoegde waarde bewezen.

Bij deze transactie werd verhuurder LSI project investment nv, geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?