Bureau Jeugdzorg huurt in Central Post, Rotterdam

0

Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor circa 2.539 m² kantoorruimte in kantoorgebouw “Central Post” gelegen aan het Delftseplein 31-33 te Rotterdam in combinatie met 40 parkeerplaatsen.

Central Post is het volledig gerenoveerde voormalige expeditieknooppunt van de PTT naast het nieuwe Centraal Station en mag zich sinds 2011 ook het meest duurzame monument van Nederland noemen. Met de aanwezigheid van bedrijven zoals De Persgroep, Prorail, Sea Trucks Group, NGT International en Wilmar Europe in Central Post heeft het gebouw zijn toegevoegde waarde bewezen.

Bij deze transactie werd huurder Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?