Allshare B.V. verlengt huurovereenkomst in Southpoint complex in Hoofddorp

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het beleggingsconsortium Hoofddorp C.V. het huurcontract met Allshare B.V. langjarig verlengd. De huurverlenging betreft de huur van ca. 2.803 m² kantoorruimte in gebouw E van het Southpoint complex aan de Scorpius 30 in Hoofddorp. Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd bij de onderhandelingen begeleid door JLL. Allshare is begeleid door huurdersadviseur Solved.

Allshare is opgericht in 1987 als verzelfstandiging van de Nederlandse tak Tymshare Inc. Sinds die tijd hebben zij een tal van klanten bij bancaire IT vraagstukken mogen adviseren en voor hen succesvolle implementaties verzorgd.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. De organisatie belegt, financiert en ontwikkelt vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen. Zij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie. In Nederland is het de grootste vastgoedbelegger in woningen, winkels en kantoren. Daarnaast is het bedrijf actief in Europa, Noord-Amerika en Azië.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/700/allshare-verlengt-huurovereenkomst

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?